JAKARTA – PUNCAK – BANDUNG TOUR

 

 

 

5 дни 4 нощувки

 

 

туристическа програма

 

 

 

ден 01: JAKARTA -PUNCAK (обяд, вечеря) След пристигането си в Джакарта със сутрешния полет ще се срещнете с местния гид и ще посетите КРАСИВАТА ИНДОНЕЗИЯ В МИНИАТУРНИЯ ПАРК - обширен парк, за да разгледате разнообразието на архипелага в Индонезия. Обяд в местен ресторант. След обяд посещение на MASJID BESAR (буквално голяма джамия) AT TA'AWUN и отпътуване към Puncak - планински курорт. Пристигане в Puncak преведено като "връх" популярен планински курорт благодарение на невероятната си гледка към чаените насаждения. Следва вечеря в местен ресторант и настаняване в хотела. Нощувка.


ден 02: PUNCAK - BANDUNG (закуска, обяд, вечеря)
След закуска в хотела отпътуване за Бандунг. спирка на пазара Cianjur за закуски и бисквити. Пристигане в Бандунг и обяд в местния ресторант. След обяд посещение на планината TANGKUBAN PERAHU, вулкан известен със своята красива гледка, гореща пролет и легендата за Sangkuriang. Ще Посетите SARI ATER HOT JRING, популярно място добре известно с благоприятните ефекти върху кожата. След обяд пазар в CIHAMPELAS JEANS CENTER (производство на текстил, дънки и тениски). Вечеря в местен ресторант. Настаняване в хотел в град Бандунг. Нощувка.

ден 03: BANDUNG - JAKARTA (закуска, обяд, вечеряСлед закуска в хотела ще  посетите PASAR BARU, където можете да намерите Batik Clothes, Silk, Baju Kurung (женски традиционни облекла), Telekung (мюсюлманско молитвено облекло), Saroong, местни хранителни продукти като Tempe Oncom , Pisang Sale (сушени банани) и керип (Crisps / Crackers). Обядът ще се сервира в местния ресторант. След обяд отпътуване обратно за Джакарта по магистралата Cipularang. След пристигането си в Джакарта ще посетете ART MARKET в ANCOL DREAM PARK; Fantasyland, Sea World и Dolphin Show (допълнително за тура, без да се включват в таксата за пътуване). Вечеря в местен ресторант. След вечеря настаняване в хотел и безплатна програма. Нощувка.

ден 04: JAKARTA SHOPPING (закуска, обяд, вечеря
Закуска. Ще имате възможност да планирате деня си за пазаруване в ITC Mangga Dua / Blok M Plaza / Tanah Abang и др. Обяд в местния ресторант. Свободно време.Вечеря в местния ресторант. Нощувка
.

ден 05: TRANSFER OUT (закуска)
Закуска. Трансфер до летището.
                                                                                                          


Цената включва: 4 нощувки на база изхранване по програма в избран хотел, трансфере, турове с автомобил и лицензиран екскурзовод