Hotel Nefeli Alexandroupolis


Описание на Hotel Nefeli

Разположение:
Хотел „Nefeli” се намира на главния вход на град Александруполис, на 4 километра от центъра на града и едва на 300 метра от морето. Също така е на неголямо разстояние от Университетската болница на Александруполис. Построен на такова място, че да предлага панорамна гледка към Тракийско море и о-в Самотраки, представлява идеалната дестинация за почивка и за запознаване с близките региони. Посетителят ще се полюбува на красивата природа и спокойната атмосфера като едновременно с това има възможността за няколко минути да стигне от хотела до центъра на Александруполис.

Разстояния
• Солун, 300 км
• Атина, 800 км.
• Гръцко – турска граница (Делтата на р. Еврос (р. Марица)), 43 км.
• Гората на Дадия, 69 км.  
• Ксанти, 103 км.
• Комотини, 57 км.
• Суфли, 66 км.
• Дидимотихо, 99 км.
• Орестиада, 118 км
• Гръцко – българска граница, 155 км.
• Истамбул, 300 км.
Хотелът „НЕФЕЛИ” предоставя на своите гости възможността за удобен престой, като им предлага висококачествени услуги. Целият интериор създава усещането за деликатна изисканост, която в комбинация с невероятната природа гарантира безгрижни ваканции. Стаите са проектирани с акцент върху функционалността и удобството: модерна мебелировка, пастелни земни тонове, легла с анатомични матраци, специални затъмняващи завеси, пълна звукоизолация, гарантират, че ще изживеете мигове на спокойствие и релакс. С оглед на грижата за лица с увреждания са специално обзаведени 4 стаи, като е предвидено всички общи помещения на хотела да са напълно достъпни.

Стаите са следните видове:
• Двойни стаи
• Тройни стаи
• Екзекютив Сюит  

услуги

Басейн за възрастни
Детски басейн
Business Corner
Wi- Fi Spot
Фитнес център
Тенискорт
Сауна
Пералня, Гладачна Фризьорски салон
Мини маркет
Безплатен паркинг
Пазене на багаж
4 стаи за хора с увреждания
Рампи във всички общи помещения  
Гледане на деца (при поискване / срещу заплащане)
Разрешено за домашни любимци при предварителна уговорка.


Ресторант „НЕФЕЛИ”
В ресторанта, разположен във вътрешността на хотела  в една топла и гостоприемна обстановка, се сервират закуските, обедите и вечерите. Започнете деня си по възможно най-добрия начин – като се наслаждавате на закуската си от богат бюфет с гледка към Тракийско море. Столовата работи като gourmet ресторант през останалите часове на деня с изискани вкусове основно от гръцката, но и от световната кухня, които ще задоволят и най-взискателните клиенти. Особено се акцентира върху местните тракийски специалитети, като се прави опит за максималното използване на местните продукти, известни със своето качество. Ястията са съпроводени от пълна гама от напитки и избрани гръцки вина. През летните месеци можете да се насладите на обяда или вечерята си на лятната открита част на ресторанта.

Лоби бар
Във вътрешността на хотела в едно дискретно и изискано помещение, подходящо за всички часове на деня, можете да се отпуснете и организирате плановете си за екскурзиите и разходките в региона. Лоби барът има предложения за всеки сезон. През зимата до камината можете да се полюбувате на топлината на помещението в акомпанимент на тиха музика, отпивайки кафета с различни аромати, похапвайки различни сладкиши, пресни плодови сокове, и приятни алкохолни напитки. През лятото, разхладителните сокове и коктейли се сервират на терасата и около басейна с гледка към морето.

Business lounge
В едно остъклено помещение, където преобладава и господства морската атмосфера ще намерите идеалните условия за бизнес срещи. Дискретното отделяне от останалите помещения на хотела Ви предлага необходимата усамотеност за официални или неофициални събирания, съвети или дори леки бизнес обяди и вечери.