kalymnos1

Информация за остров Калимнос


Красивият остров Калимнос е център на любителите по алпинизъм и подводното плуване. Тук се намира единствената в Гърция държавна школа по обучение в подводно плуване. Препоръчително е да посетите чудесните плажове в Телендо, Плати и Псеримо, археологическия музей, музея на морските находки - Валсамиди, морския музей и замък построен през 11 век с разположени в него 10 малки църкви. Може да посетите острова ползвайки самолет или ферибот от пристанището Пиреа, както и от пристанищата на Кос, Лерос, Патмос и др.Plaza Hotel Masouri Kalymnos   
Този уникален хотел е удобно разположен в центъра на града.


Panorama Studios Kalymnos   
Студиа и апартаменти Панорама се намират на 100 метра от плажа Myrties. За 5-10 минути пеша можете да стигнете до плажа Massouri (пясъчен) или Melitsaha (каменист плаж).


Afroditi Hotel Studios Kalymnos    
Разположен на 150 метра от пясъчния плаж в Masouri Калимнос, Afroditi Hotel разполага с бар и тераса за слънчеви бани. Той предлага студиа с безплатен Wi-Fi и балкон с изглед към Егейско море и остров Telendos


Apollonia Hotel Kalymnos   
Хотел Apollonia Hotel Apartments се намира в село Масури, на 8 километра от основното пристанище Потия. Хотелът предлага апартаменти със самостоятелни тераси с невероятна гледка към морето и малкия остров Телендос.


Masouri Blu Hotel Kalymnos   
Бивш семеен хотел, наскоро обновен с грижа и внимание към детайлите. MasouriBlu Hotel се състои от 13 стаи, 6 от които са луксозни.