Информация за Panorama Studios Kalymnos

Разположение:

Студиа и апартаменти Панорама се намират на 100 метра от плажа Myrties. За 5-10 минути пеша можете да стигнете до плажа Massouri (пясъчен) или Melitsaha (каменист плаж).

В Myrties има автобусна линия и таксита (на 30 метра) до всички части на острова.
Има и много ресторанти, кафенета, магазини, нощни клубове, барове. Имате възможност за наемане на автомобил, мотоциклет, или  лодка- такси за да проучите на красотите на острова.

И не забравяйте живописния остров Telendos с красивити си плажове, таверни и някои археологически обекти. Само за 3 минути, можете да го посетите с лодка от малкото пристанище Myrties.
Сградата е разположена в съотвествие с местната архитектура така, че студиата са на три нива. Всички студиа и апартаменти  разполагат с напълно оборудвана кухня с всички удобства, плюс кафеник, електрическа кана, тостер, топла вода по всяко време, благодарение на слънчев бойлер, баня /WC.  Ние също имамеВ комплекса се предлагат настолни игри и библиотека.  Има и климатик и вентилатор, ютия. Апартаментите предлагат настаняване на семейства (имаме бебешки аксесоари) или приятели 4-7 лица. В студията могат да се настанят 3-4 човека. Има паркинг.