Информация за Castelo Beach Hotel Leros

Разположение:

Hotel Castelo се намира в селището Пандели на остров Лерос точно на плажа. Всички стаи са с тераси и с чудесен изглед към Егейско море и красивия плаж на Пандели. Хотелът е идеалното място за вашата лятна почивка на остров Лерос. С бързите лодки можете да разгледате близките острови и красивите изолирани плажове на острова.
Всички климатизирани помещения за настаняване са в средновековен стил, като са засводени издълбани легла. Всяка от стаите разполага със самостоятелен балкон, сателитна телевизия и хладилник. Някои разполагат с кухненски бокс и джет душ.
Гостите могат да закусят в крайбрежното кафене на хотела. В Бара и ресторанта на хотела се сервира местна и интернационална кухня, както и коктейли.
Често се организират гръцки вечери с музика и танци. Гостите на хотела могат да се изследват лодки плажове и близките острови като Piganoussa.
В Пандели има традиционни рибни таверни и много барове в района на Агия Марина. Столицата на острова Платанос с Византийската крепост е само на 10 минути пеша. Безплатен частен паркинг се предлага за гостите на хогела.