Информация за Martha's Hause Gerakini


Описание на Martha's Hause

Haus Марта е семеен, четиризвезден хотел в близост до плажа на Геракини на полуостров Халкидики. Хотелът предлага на посетителя просторни двойни, тройни и фамилни стаи. Имотът принадлежи на семейството на г-н Bazakas повече от 100 години и е засаден с маслинови, овощни дървета и цветя.
Разположение
Haus Марта е на 40 минути от аерогара "Македония" в Солун, на 15 минути от Н. Мудания и на 500 метра от Геракини. Също така е на 30 минути от пристанището, където можете да вземете едно-дневен круиз около Атон.   

 Стаи
Haus Hotel Марта   предлага / Twin, Superior Double / Twin, Triple - Standard Triple, Junior Suite и Family. В двойните стаи могат да се настанят 2-3 души. В тройните стаи и апартаментите могат да се настанят 2-4 души, семейства с малки деца, или група от приятели. Те са климатизирани, имат мини бар, кана за кафе или чай, сейф за ценности, самостоятелна санитарен възел, сешоар, сателитна телевизия и телефон. Луксозните фамилни стаи разполагат с отделна спалня, и са идеални за семейства на 3-5 души.

Храна
На гостите на хотела се предлага обилна закуска на шведска маса и столова. Шведската маса се сервира в близост до морето, в климатизирани лобита, и предлага голямо разнообразие от местни и гръцка кухня. Ръководството на хотела отделя голямо внимание на предлагането на местни и органични продукти с високо качество. Предлагат се традиционни рецепти, направени от продукти, произведени в градините на хотела, като зехтин, зелени маслини, ракия от лозята и домашни сладка от плодните дървета.

Плаж - плувен басейн
Хотелът разполага с два басейна: за възрастни и един по-малък за деца. Плажът зазположен в предната част на хотела е подходящ за водни спортове, риболов и идеален за плаж на възрастни и деца. Предлага се баскетболно и волейболно игрище, тенис на маса, билярд, джаги. За забавление на децата има детска площадка. На рецепцията в лобито ще намерите игри, както и богата библиотека. В лобито се предлага безплатен безжичен достъп до интернет.