Информация за Trikorfo Beach hotel Gerakini halkidiki


Описание на Хотел Trikorfo Beach, Ситония, Халкидики

Разположение:
Хотелът се намира на Ситония - втория ръкав на Халкидики, на 65 км. от летището в Солун и на 17 км. от Неа Мудания. Разположен сред стара маслинова гора, Trikorfo Beach предоставя изглед към плажовете със златист пясък и се простира от брега с кристалночисти води до близките склонове с невероятна панорама. Намира се точно в центъра на Халкидики, най-търсената ваканционна дестинация в Северна Гърция.
В рамките на 4-километров радиус са разположени таверни, барове и магазини. В допълнение към естествената красота на района, "изследователите" могат да разгледат древния Олитос, известната пещера Петралона и град Полигирос. Можете да идете и на еднодневна екскурзия до планинския връх Атон.

Настаняване:
В зависимост от големината на мезонетите, те се делят на тип А - настаняване до 4 души и тип Б до 6 души.Всички те притежават просторна, обзаведена с вкус всекидневна, добре оборудвана кухня, телевизор и климатик. Всяко жилище разполага с мебелирана частна веранда, от повечето от които се открива гледка към морето.

Услуги:
Разпръснати из градините на курорт Trikorfo Beach, големите мезонети предоставят интимност и домашни удобства. Trikorfo Beach разполага с минимаркет, кафене и 2 баскетболни игрища. За забавление на най-малките има и 2 детски площадки. В ресторанта гостите могат да се насладят на закуска, гръцки мезета с узо и богато меню от прясна риба и местни специалитети. В публичните зони е достъпен безжичен интернет и е без заплащане.